Google Translate

Tакмичење из психологије за ученике средњих школа

Вести  ::  уторак, 21.03.2017.

Филозофски факултет у Нишу у сарадњи са Департманом за психологију организује такмичење из психологије за ученике средњих школа.

Право пријаве и учешћа на такмичењу имају сви ученици средњих школа из Ниша и околине. Учесници решавају тест сачињен од задатака различитог облика садржински везаног за знања из психологије (уџбеник из психологије: Милојевић Апостоловић, Б. (2013). Психологија. Уџбеник психологије за други разред гимназије и други и трећи разред подручја рада економија, право и администрација. Београд: Нови Логос) и општу информисаност у овом подручју.

Такмичење ће се одржати 22. априла 2017. године у 18 часова на Филозофском факултету. Овим путем молимо предметне наставнике да пријаве своје ученике слањем података (име и презиме ученика, име једног родитеља, разред и школа, седиште школе) на имејл:

Рок за пријаву ученика је 5. април 2017. године. Пријаве које буду пристигле након наведеног рока неће бити узете у разматрање.

Комисија у саставу: проф. др Љубиша Златановић, асс. Александра Стојилковић, асс. Стефан Ђорић и асс. др Милица Тошић Радев приступиће прегледању тестова након њиховог шифрирања. Резултати такмичења биће објављени на званичном сајту Факултета у среду, 26. априла 2017. године, а учесници ће истог дана имати прилику да погледају своје тестове од 14 до 15:30 часова у кабинету 425 (IV спрат). Најбољи међу такмичарима биће посебно награђени: победник такмичења добија таблет, а другопласирани и трећепласирани књиге чији је издавач Филозофски факултет. Такмичари и њихови наставници ће благовремено бити обавештени о термину свечаног уручења награда.

Уколико имате било каквих недоумица, молимо вас да се обратите имејлом на следеће адресе:

; ;

Радујемо се учешћу ваших ученика и наших будућих студената!