Google Translate

Награђени средњошколци, студенти и наставници из Нишавског округа

Вести  ::  уторак, 16.04.2024.  ::   Прилози

На Филозофском факултету у Нишу су 15. априла 2024. године свечано уручене дипломе средњошколцима из Нишавског округа који су освојили прво, друго и треће место на окружним нивоима Књижевне олимпијаде и Такмичења из српског језика и језичке културе. Такође, предметним професорима награђених ученика уручене су захвалнице, а члановима комисија, дежурним професорима и студентима-волонтерима одговарајуће потврде.

У прилогу ове вести налази се Билтен окружних нивоа Књижевне олимпијаде и Такмичења из српског језика и језичке културе за средњошколце из Нишавског округа. Приређивачи овогодишњег билтена биле су проф. др Надежда Јовић, проф. др Кристина Митић, проф. др Александра Лончар Раичевић и доц. др Александра Јанић.

Честитамо средњошколцима који су се пласирали на републичке нивое Књижевне олимпијаде и Такмичења из српског језика и језичке културе. Желимо им да постигну запажене резултате у Сремским Карловцима и у Тршићу!

Такође, 15. априла 2024. године награђени су дипломирани и мастер србисти који су написали најбоље дипломске и мастер радове у календарској 2023. години: Сандра Стевановић, Александар Видосављевић, мср Ксенија Стаменковић и мср Емилија Милосављевић. Информације о темама радова, менторима и члановима комисија налазе се у посебној вести на сајту Факултета.  Честитамо награђенима и њиховим менторима!