Google Translate

Дан отворених врата привукао велики број матураната

Факултетска дешавања  ::  среда, 01.11.2017.  ::   Галеријa

Први Дан отворених врата Филозофског факултета у Нишу у овој школској години привукао је велики број ученика из нишких средњих школа. 

Сви заинтересовани ђаци добили су прилику да се ближе упознају са зградом факултета, службама и детаљима свих студијских програма. Присутне је поздравила деканица Факултета проф. др Наталија Јовановић која је истакла да Филозофски факултет за њих није отворен само данас, већ да су им професори, сарадници и запослени на располагању свакодневно за сва питања и недоумице. Она је истакла да је Филозофски факултет универзитет у малом, факултет који прати трендове у науци и на тржишту рада и пружа бројне могућности за будући професионални развој.

Филозофски факултет је и једини на Универзитету у Нишу који има Канцеларију за подршку студентима. Међутим, како је истакла шефица ове канцеларије Весна Милутиновић, канцеларија је ту да пружи подршку и свим будућим студентима. Она је позвала матуранте да посете канцеларију сваког радног дана од 8 до 15 сати (канцеларија 211), а могу је контактирати и путем мејла: .

Након тога, ученици су могли да чују представнике са свих 12 студијских програма који су тренутно у понуди на основним студијама и директно од наставника и сарадника добију детаљније информације о програмима који их интересују.