Google Translate

Промоције Филозофског факултета у Владичином Хану, Врању, Сврљигу и Књажевцу

Вести  ::  четвртак, 10.11.2016.  ::   Галеријa

Представници Филозофског факултета у Нишу (продекан Драган Тодоровић, управник департмана за филозофију Зоран Димић, управница департмана за српски језик Марина Јањић, управница департману за француски језик и књижевност Селена Станковић и асистент на департману за историју Дејан Антић) посетили су у уторак, 8. новембра 2016. године, Гимназију "Јован Скерлић“ у Владичином Хану, као и Гимназију „Бора Станковић“ и Економско-трговинску школу у Врању.

Следећег дана, у среду 9. новембра 2016. године, екипа у саставу: продекан Драган Тодоровић, професор на департману за српску и компаративну књижевност Дејан Милутиновић, професор на департману за француски језик Иван Јовановић, професорица на департману за руски језик Виолета Џонић и сарадница у настави на департману за филозофију Анђелија Милић, посетила је Средњу стручну школу „Душан Тривунац Драгош“ у Сврљигу и Гимназију у Књажевцу.

Том приликом упознали су ученике завршних разреда са устројством Филозофског факултета, специфичностима појединих департмана и детаљима везаним за пријављивање и полагање пријемних испита следеће школске године на нашем факултету.