Google Translate

Одржано прво НЕЛТА такмичење у енглеском језику за ученике VII разреда основних школа.

Вести  ::  понедељак, 25.01.2016.  ::   Галеријa

У суботу, 23.01.2016. на Филозофском факултету у Нишу одржано је 1. НЕЛТА такмичење из енглеског језика за ученике 7. разреда основне школе у организацији Удружења наставника енглеског језика у Нишу – НЕЛТА и Филозофског факултета у Нишу.

Учествовала су 84 такмичара из 10 нишких основних школа.

Прво место освојио је Милош Стојановић, ученик ОШ „Цар Константин“.

Друго место освојили су: Лука Илинчић, ОШ „Цар Константин“; Срна Николић, ОШ „Ћеле кула“; и Јован Димитријевић, ОШ „Душан Радовић“.

Треће место освојили су: Нађа Митић, ОШ „Свети Сава“; Ања Јанковић, ОШ „Цар Константин“; Ксенија Петровић, ОШ „Цар Константин“; Лука Томић, ОШ „Душан Радовић“ и Јован Веселиновић, ОШ „Душан Радовић“.

Награде за првопласиране такмичаре обезбедили су Школа страних језика „Cambridge International“ у Нишу и „The English Book“, дистрибутер страних књига из Београда.

Такмичење је одржано у пријатној атмосфери, што су истакли сви учесници.

Организатори се захваљују свима учесницима – такмичарима и њиховим наставницима, члавновима комисија за дежурство и преглед радова, ауторима теста и спонзорима на ентузијазму и позитивној енергији.

Подсећамо да ово такмичење није признато од стране Министарства за просвету, науку и технолошки развој, те стога учествовање и успех на такмичењу неће бити вредновано нити ученицима нити наставницима у њиховом будућем школовању, односно раду.