Google Translate

Посета Универзитету Ото-Фридрих у Бамбергу

Вести  ::  четвртак, 10.12.2015.  ::   Галеријa

У склопу послова на реализацији ТЕМПУС пројекта FUSE (http://projekti.filfak.ni.ac.rs/fuse, http://www.fuse.ni.ac.rs), више представника нашег факултета је у периоду од 2. до 4.12.2015. године боравило на Универзитету Ото-Фридрих у Бамбергу, у Немачкој.

Та радна посета искоришћена је и за сусрет са студентима Филозофског факултета који који су добили стипендије у оквиру програма Еразмус плус да на датом универзитету заврше текући семестар, а на основу претходно успостављене сарадње датог универзитета и Универзитета у Нишу остварене у оквиру датог пројекта.

Делегација Универзитета у Нишу са задовољством је констатовала да су се наши студенти одлично уклопили у тамошњу академску заједницу, и да тамо својим радом и трудом на најбољи начин представљају и Филозофски факултет и Универзитет у Нишу.

Поменута посета искоришћена је и за постављање темеља будуће још тешње сарадње првенствено Филозофског факултета Универзитета у Нишу са датим универзитетом, о чему ће јавност бити накнадно обавештена.

Фото галерија