Google Translate

Резултати такмичења из психологије за средњошколце

Вести  ::  уторак, 21.05.2024.  ::   Прилози

Департман за Психологију Филозофског факултета у Нишу се захваљује свим школама чији су ученици учествовали на такмичењу из психологије, које је одржано 11.5.2023. године. Од укупно 180 пријављених средњошколаца, 109 ученика средњих школа широм Србије је учествовало на такмиченњу.

Комисија је прегледала тестове знања и са задовољством објављује имена победника:

1. место – Софија Савов, Гимназија „Бора Станковић“, Врање (II разред)

                   Ева Стефановић, Гимназија „Бора Станковић“, Ниш (IV разред)

2. место – Марија Манић, Гимназија Пирот (IV разред)

3. местo – Сања Петровић, Пожаревачка гимназија, Пожаревац (IV разред)

                  Анастасија Ђокић, Гимназија „Стеван Јаковљевић“, Власотинце (IV разред)

                  Магдалена Јањић, Гимназија „Бора Станковић“, Врање (II разред)

                  Јелена Стојановић, Гимназија „Светозар Марковић“, Ниш (II разред)

Победници такмичења су ослобођени плаћања накнаде за полагање пријемног испита, припремне наставе и уписа на Факултет (након положеног пријемног испита и рангирања), добијају екстерни хард диск, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материал; другопласирани су ослобођен плаћања накнаде за похађање припремне наставе, пријемног и уписа (након положеног пријемног испита и рангирања) и добијају књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал; трећепласирани добијају књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал.

Најбоље пласирани такмичари ће благовремено бити обавештени о термину уручења награда. Награде које се односе на ослобађање плаћања наканаде полагања пријемног испита/припремне наставе ће, уз добијени сертификат, важити у тренутку полагања пријемног испита/похађања припремне наставе/уписа.

Ранг листу свих кандидата који су доставили сагласност за обраду података са бројем освојених поена на тесту можете наћи у прилогу. Подаци у табели наведени су онако како су их сами кандидати наводили приликом пријаве. За све додатне информације стојимо на располагању путем електронске поште:

Комисија

Проф. др Милица Тошић Радев

Доц. др Дамјана Димитријевић