Google Translate

Сајам запошљавања и професионалне оријентације 6. априла на Филозофском факултету

Факултетска дешавања  ::  четвртак, 23.03.2023.  ::   Прилози

Сајам запошљавања и професионалне оријентације одржаће се 6. априла на Филозофском факултету у Нишу у периоду од 10 до 15 сати. Концепт Сајма предвиђа представљање послодаваца и њихове понуде послова и пракси у директном контакту са посетиоцима на штандовима, као и едукативна предавања и радионице у оквиру пратећег програма. Организатори Сајма су Филозофски факултет и Удружење професора француског језика Србије.

Након успешно реализованог сајма професионалне оријентације „Моја франкофона каријера”, који је окупио франкофоне послодавце, одлучили смо се за организацију догађаја који окупља послодавце за све профиле које школује Факултет како би студентима завршних година помогли да ступе у директан контакт са послодавцима, увиде које су им могућности на тржишту рада, и што лакше направе прве кораке у каријери.

Такође, жеља нам је и да послодавци увиде да наши студенти, због концепта студирања и ваннаставних активности, имају компетенције, знања и квалитете за рад са људима, рад у људским ресурсима, као и рад на лидерским и менаџерским позицијама.

Послодавци могу да се пријаве за учешће на Сајму до 17. марта 2023. године попуњавањем упитника, а додатне информације могу добити слањем имејла на