Google Translate

"Дубровник у Београду" - промоција књига о Дубровнику

Најаве  ::  недеља, 02.02.2020.  ::   Прилози

Под називом „Дубровник у Београду“ у периоду 20. фебруар – 12. март 2020. у Библиотеци града Београда ће бити одржане четири промоције књига које се баве Дубровником. 

О књигама Ирене Арсић, редовног професора на Департману за српску и компаративну књижевност на Филозофском факултету у Нишу (Срби у Дубровнику), Биљане Ћирић (Етика и политика у новојој дубровачкој драми), Наташе Трнавац Ћалдовић (По миша, по тице: самообликовање националног идентитета дубровачких Срба католика и дело дум Ивана Стојановића), као и о едицији „Стари Дубровник“ говориће истакнути српски интелектуалци, међу којима и: Мило Ломпар, Горан Максимовић, Дарко Танасковић, Драган Симеуновић…

Програм се налази у прилогу.

Прилози

Под називом „Дубровник у Београду“ у периоду 20. фебруар – 12. март 2020. у Библиотеци града Београда ће бити одржане четири промоције књига које се баве Дубровником.  О књигама Ирене Арсић, редовног професора на Департману за српску и компаративну књижевност на Филозофском факултету у Нишу (Срби у Дубровнику), Биљане Ћирић (Етика и политика у новојој дубровачкој драми), Наташе Трнавац Ћалдовић (По миша, по тице: самообликовање националног идентитета дубровачких Срба католика и дело дум Ивана Стојановића), као и о едицији „Стари Дубровник“ говориће истакнути српски интелектуалци, међу којима и: Мило Ломпар, Горан Максимовић, Дарко Танасковић, Драган Симеуновић… Програм се налази у прилогу.