Google Translate

Студенти, средњошколци и основци заједно „У потрази за изгубљеним поклонима“

Студентске активности  ::  понедељак, 13.01.2020.  ::   Галеријa

У оквиру интерног пројекта Департмана за руски језик и књижевност, у сарадњи са Гимназијом „Светозар Марковић“, одржана је новогодишња интерактивна представа „У потрази за изгубљеним поклонима“, у основним школама „Учитељ Таса“ и „Краљ Петар први“.

Ученици четвртог разреда ових основних школа имали су прилику да се упознају са помоћницом руског Деда Мраза, његовом унуком Сњегурочком, познатом јунакињом руских народних бајки – баба Јагом, као и да се друже са већ познатим ликовима популарног цртаног филма – Маша и медвед.

Резултат лепог дружења и одличне сарадње наших глумаца – студената Департмана за руски језик и књижевност и ученика Гимназије „Светозар Марковић“ било је искрено одушевљење деце, која су се радовала новим познанствима и наученим руским речима и изразима у вези са прославом Нове године.

Део атмосфере преносимо фотографијама у прилогу.

У оквиру интерног пројекта Департмана за руски језик и књижевност, у сарадњи са Гимназијом „Светозар Марковић“, одржана је новогодишња интерактивна представа „У потрази за изгубљеним поклонима“, у основним школама „Учитељ Таса“ и „Краљ Петар први“. Ученици четвртог разреда ових основних школа имали су прилику да се упознају са помоћницом руског Деда Мраза, његовом унуком Сњегурочком, познатом јунакињом руских народних бајки – баба Јагом, као и да се друже са већ познатим ликовима популарног цртаног филма – Маша и медвед. Резултат лепог дружења и одличне сарадње наших глумаца – студената Департмана за руски језик и књижевност и ученика Гимназије „Светозар Марковић“ било је искрено одушевљење деце, која су се радовала новим познанствима и наученим руским речима и изразима у вези са прославом Нове године. Део атмосфере преносимо фотографијама у прилогу.