Google Translate

Нова генерација студената добила индексе

Факултетска дешавања  ::  уторак, 08.10.2019.  ::   Галеријa

Свечаном доделом индекса, нова академска година почела је и за око 650 нових колегиница и колега који су уписали неки од 13 студијских програма на Филозофском факултету у Нишу. 

Церемонију су изабраним нумерама отворили хорови гимназија „Светозар Марковић“ и „Стеван Сремац“ након чега су новопечене студенте поздравили представници управе Факултета на челу са деканицом проф. др Наталијом Јовановић. Она је, како каже, поносна што је у доба огромне популарности ИТ сектора Филозофски факултет и даље најпопуларнија високошколска установа на Универзитету у Нишу. Такође, проф. Јовановић је захвалила студентима што су одабрали баш овај факултет, јер на тај начин доприносе очувању и унапређењу друштвено-хуманистичких наука. Традиција дуга 49 година гарантује највиши образовни и научни квалитет, па сви студенти могу бити сигурни да су направили прави избор поставши део ове престижне високошколске установе, закључује Јовановић.

Након поздравне церемоније у амфтеатрима, управници департмана су, заједно са наставницима и сарадницима, својим новим студентима уручили индексе, упознали их са основама студијских програма и пожелели успешан академски пут.