Google Translate

Велико интересовање за међународну конференцију "Јачање капацитета основних академских студија социјалне политике и социјалног рада"

Факултетска дешавања  ::  уторак, 24.09.2019.  ::   Галеријa

У организацији Филозофског факултета у Нишу и Департмана за социјалну политику и социјални рад, успешно је одржана међународна конференција Јачање капацитета основних академских студија социјалне политике и социјалног рада.

Конференција је резултат рада на интерном пројекту Евалуација и јачање капацитета основних академских студија социјалне политике и социјалног рада, који се реализује на Департману за социјалну политику и социјални рад у циљу унапређивања квалитета студијског програма и реализације стручне праксе. 

Учеснике су поздравиле деканица Филозофског факултета проф. др Наталија Јовановић, управница Департмана за социјалну политику и социјални рад проф. др Лела Милошевић Радуловић и руководитељка пројекта проф. др Драгана Стјепановић Захаријевски.

Због великог броја излагача (Факултет политичких наука, Бања Лука; Филозофски факултет, Скопље; Факултет политичких наука, Београд;  Филозофски факултет, Ниш; СОС Дечија села Србија; Црвени крст Ниш; Национално удружење родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР; Група за децу и младе „ИНДИГО“), конференција је организована у две сесије и била је одлична прилика за размену научно-стручних информација, мишљења, пракси и предлога за будуће деловање.

Конференција је пријављена и код Koморе социјалне заштите као акредитовани програм стручног усавршавања запослених у социјалној заштити.