Google Translate

Филозофски факултет домаћин тестирања за FLEX програм размене средњошколаца

Факултетска дешавања  ::  понедељак, 23.09.2019.  ::   Галеријa

Током претходне недеље Филозофски факултет био је домаћин тестирања за програм размене средњошколаца FLEX koji je organizovao American Councils.

Тестирање је обављено током два дана. Првог дана, 17. септембра, у тестирању је учествовало четрдесетак средњошколаца из Зајечара и Врања, док је другог дана, 21. септембра, у тестирању учествовало око 200 средњошколаца, превасходно из Ниша.

Овом приликом домаћини са Департмана за англистику средњошколцима су поделили промотивни материјал и дали основне информације које се тичу студијских програма и могућности студирања на Филозофском факултету. Верујемо да се међу кандидатима нашао и велики број наших будућих студената.

 

Током претходне недеље Филозофски факултет био је домаћин тестирања за програм размене средњошколаца FLEX koji je organizovao American Councils. Тестирање је обављено током два дана. Првог дана, 17. септембра, у тестирању је учествовало четрдесетак средњошколаца из Зајечара и Врања, док је другог дана, 21. септембра, у тестирању учествовало око 200 средњошколаца, превасходно из Ниша. Овом приликом домаћини са Департмана за англистику средњошколцима су поделили промотивни материјал и дали основне информације које се тичу студијских програма и могућности студирања на Филозофском факултету. Верујемо да се међу кандидатима нашао и велики број наших будућих студената.