Google Translate

Локални медији Нишавског округа: капацитети и планови онлајн медија

Најаве  ::  четвртак, 06.06.2019.  ::   Галеријa

У оквиру пројекта ,,Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу'' Департмана за комуникологију и новинарство одржан је у среду, 5. јуна, на Филозофском факултету у Нишу последњи у низу од четири округла стола који се бавио капацитетима и перспективама локалних медија заснованих само на интернету.

Тиме је завршен други део овог пројекта који је окупио главне и одговорне уреднике локалних медија Нишавског округа и студенте новинарства и комуникологије и отворио могућност за занимљиве разговоре.

У првој фази пројекта обављено је емпиријско истраживање на узорку од 20 локалних медија Нишавског округа чији је циљ био да истражи капацитете и стратегије које ови медији имају како би одговорили на изазове дигиталног доба. Резултати овог истраживања биће ускоро представљени у зборнику ,,Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу''. 

У оквиру пројекта ,,Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу'' Департмана за комуникологију и новинарство одржан је у среду, 5. јуна, на Филозофском факултету у Нишу последњи у низу од четири округла стола који се бавио капацитетима и перспективама локалних медија заснованих само на интернету. Тиме је завршен други део овог пројекта који је окупио главне и одговорне уреднике локалних медија Нишавског округа и студенте новинарства и комуникологије и отворио могућност за занимљиве разговоре. У првој фази пројекта обављено је емпиријско истраживање на узорку од 20 локалних медија Нишавског округа чији је циљ био да истражи капацитете и стратегије које ови медији имају како би одговорили на изазове дигиталног доба. Резултати овог истраживања биће ускоро представљени у зборнику ,,Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу''.