Google Translate

Велико интересовање за инфо дан о студентским мобилностима

Факултетска дешавања  ::  четвртак, 21.03.2019.  ::   Галеријa

Канцеларија за међународну и међуинституционалну сарадњу Филозофског факултета Универзитета у Нишу одржала је инфо дан како би се студенти упознали са условима и правилима студентских мобилности, као и отвореним конкурсима и могућностима похађања курсева на партнерским универзитетима у Европи у трајању од једног семестра до једне године, а током трајања њихових студија на матичном факултету. 

Одазвао се велики број студената који су имали прилику да непосредно од запослених, како у Канцеларији за међународну сарадњу Филозофског факултета, тако и универзитетској Канцеларији, добију све релевантне податке, поставе питања и тиме отклонe недоумице у вези са евентуалним тешкоћама које се могу јавити у процесу аплицирања. 

Поступак аплицирања и Ерасмус+ програме представили су су проф. др Ивица Манић, институционални координатор Ерасмус+ програма Универзитета у Нишу, и МА Ирена Вељковић, стручни сарадник Канцеларије за међународну и међуинституционалну сарадњу Филозофског факултета.

Поред великог броја студената, инфо дану су присуствовали и проф. др Весна Лопичић, проректор за међународну сарадњу Универзитета у Нишу, проф. др Владимир Хедрих, продекан за међународну сарадњу Филозофског факултета, представници Канцеларије за међународну сарадњу Универзитета у Нишу, као и  бројни управници департмана Филозофског факултета.