Google Translate

Успешно реализован семинар за професоре француског језика

Факултетска дешавања  ::  понедељак, 17.12.2018.  ::   Галеријa

Департман за француски језик и књижевност Филозофског факултета у Нишу у сарадњи са Удружењем професора француског језика Србије успешно је реализовао семинар „Континуирано усавршавање професора француског језика“, у суботу 15. децембра у просторијама Факултета.

У име Филозофског факултета поздравне речи присутнима упутила је деканица проф. др Наталија Јовановић а у име Департмана за француски језик и књижевност доц.др Иван Јовановић, управник. Истакнуто је залагање Филозофског факултета у очувању и неговању традиције учења француског језика и књижевности кроз многобројне промотивне  активности које се спроводе како на Факултету тако и у средњим школама у Нишу и региону. 

Председница Удружења професора француског језика Србије, проф. др Татјана Шотра-Катунарић истакла је да професори француског језика имају подршку Удружења у напорима које улажу како би се побољшао статус француског језика у Србији.

Семинару је присуствовало 40 професора из Ниша, Прокупља, Алексинца, Сокобање, Ражња, Лесковца, Врања, Зајечара, Јагодине, Панчева и Београда.