Google Translate

Друго такмичење из српског језика

Најаве  ::  четвртак, 05.04.2018.

Филозофски факултет у Нишу у сарадњи са Департманом за српски језик организује такмичење из српског језика за ученике четвртог разреда средњих школа. Сви учесници добијају плакету о учешћу на такмичењу, а најбољи међу такмичарима биће посебно награђени: победник такмичења биће ослобођен плаћања пријемног испита и припремне наставе, другопласирани ће биће ослобођен плаћања пријемног испита, а трећепласирани плаћања припремне наставе приликом конкурисања за упис на Основне академске студије Србистике.

Право учешћа на такмичењу имају ученици четвртог разреда средњих школа из Ниша и региона. 

Комисија у саставу проф. др Ирена Цветковић Теофиловић, проф. др Мирјана Илић и доц. др Александра Лончар Раичевић задужена је за спровођење такмичења, након чега ће бити обављено рангирање кандидата за шта је задужена Комисијау саставу: доц. др Бранимир Станковић и доц. др Татјана Трајковић. 

Такмичење ће се одржати 25. 4. 2018. године у 12.00 на Филозофском факултету у Нишу у просторији бр. 434 на четвртом спрату. Резултати ће бити објављени на званичном сајту Факултета у среду, 26. априла 2018. године, а учесници ће истог дана имати прилику да погледају своје тестове од 12 до 14 часова у кабинету 402 (IV спрат). Такмичари и њихови наставници ће благовремено бити обавештени о термину свечаног уручења награда.

За прихватање пријава, детаљније информације и питања задужен је асистент Александар Новаковић ().