Google Translate

Тренинг писања пројеката за амбасаде Немачке и Пољске

Вести  ::  четвртак, 29.10.2015.  ::   Прилози

Који је циљ тренинга?

Циљ тренинга је да научите како да напишете пројекат и аплицирате за бесповратна средства која амбасаде Немачке и Пољске дају јавним установама: шта је неопходно урадити пре самог аплицирања за донације, како се попуњавају пројектни формулари, који пројекти пролазе, како дефинисати буџете и које грешке не би требало правити.

Амбасада Немачке одобрава средства у опсегу до 25.000 ЕУР, а до сада је, између осталог, одобрила спровођење следећих микро-пројеката: ортопедска помагала, опрема здравственог центра недостајућим апаратом, справе за дечје игралиште (без земљишта), уређење парка и сађење дрвећа, тезге за пијачну продају, реновирање школе (прозори, врата, под, кров, мокри чвор и сл.), санација учионица, техничка помоћ школи при обуци инсталатора за даљинско грејање, санација социјалних центара, техничка помоћ музејима при рестаурацији уметничких дела.

Амбасада Пољске одобрава средства у опсегу до 15.000 ЕУР, а између осталог је одобрила и изградњу тоалета у основној школи, набавку медицинске опреме, као и набавку сценско-техничке опреме.

Колика је цена тренинга и шта је у исти укључено?

Цена тренинга износи 12.900,00 РСД (бруто) за једног учесника, 19.800,00 РСД (бруто) за два учесника и 27.700,00 РСД (бруто) за 3+1 учесника.

У цену су укључени достава и анализа пројектних образаца, одржавање тренинга уз припадајуће паузе за кафу и ручак, материјали у писаној и електронској форми, материјали за практичне вежбе, стручно индивидуално саветовање током едукације, као и сертификат о похађању тренинга.

Редовним учесницима и корисницима програма Донаторског саветовања одобравамо 5% попуста.

Како се пријавити?

За пријаву је потребно попунити пријавни формулар и послати на е-маил адресу: . Плаћање се врши по валути плаћања назначеној на предрачуну.