Google Translate

Филозофски факултет у Нишу члан новоосноване Мреже за таленте и иновације у медијима

Вести  ::  понедељак, 12.08.2024.

Шест образовних институција и девет независних медија формирало је Мрежу за таленте и иновације у медијима, као први едукативни менторски програм намењен студентима завршних година и младим професионалцима у области медијског пословања и дигиталних иновација у Србији.

Едукативни програм Мреже за таленте и иновације одвијаће се кроз четири радна догађаја у три различита града на шест факултета, као и путем онлајн сесија.

Учешће на програму је бесплатно и подразумева обавезне доласке. Програм траје од октобра 2024. до јуна 2025. године и обухвата едукативни део, менторски рад и тимско решавање пословног изазова. Сви полазници ће добити сертификат о успешно завршеном програму, а најбољи полазници ће добити и прилику за плаћени пробни рад у медијима. Пријаве су преко портала отворене за студенте завршних година свих универзитета, факултета и нивоа студија, као и за младе професионалце који су тек започели своје каријере у медијској индустрији.

Заинтересовани треба да попуне пријавни формулар, приложе CV и напишу мотивационо писмо у којем ће објаснити зашто желе да учествују.

Програм је отворен за 18 до 30 студената који ће бити одабрани на основу квалитета пријава и интервјуа.

Рок за пријаву је 23.08.2024.

За више информација посетите линк