Google Translate

Конкурси Департмана за комуникологију и новинарство

Вести  ::  уторак, 14.05.2024.

Драги средњошколци и студенти,

Департман за комуникологију и новинарство ове године обележава 20. година свог постојања. Тим поводом расписали смо два конкурса која су намењена вама.

 

  • Позивамо све актуелне студенте Департмана за комуникологију и новинарство да учествују у нашем конкурсу за најбољу кратку видео форму.

Тема конкурса: „Један дан студента комуникологије/новинарства на Филозофском факултету“.

Како учествовати: Креирајте видео снимак у трајању од највише 1 минута који ће приказати један дан из вашег студентског живота. Ваш видео треба да рефлектује ваше искуство као студента новинарства или комуницирања и односа с јавношћу, приказујући активности, дружење са колегама или било који други аспект који сматрате важним.

 

  • Позивамо све средњошколце да учествују у нашем конкурсу за најкреативнију АИ фотографију Ниша.

Тема конкурса: „Ниш какав бих волео/ла да видим“.

Како учествовати: Уз помоћ апликација за израду фотографија заснованих на АИ креирајте  фотографију на којој ће бити приказан град Ниш онако како га ви замишљате.

Како се пријавити: Пошаљите своје радове на мејл адресу  најкасније до 26. маја. Уколико конкуришете за најбољи видео формат, у мејлу наведите ваше име и презиме, смер, контакт информације и кратку напомену о видео снимку. Уколико конкуришете за најбољу АИ фотографију, у мејлу наведите ваше име и презиме, средњу школу коју похађате, контакт информације и кратку напомену о фотографији.

За додатне информације или питања, контактирајте нас на

 

Награде које смо припремили за вас су следеће:

  • Најбољи кратки видео: два комплета пропусница за Нишвил џез фестивал
  • Најбоља фотографија: екстерни хард-диск и ослобађање плаћања накнаде за упис (уколико кандидат оствари право на упис након извршеног рангирања)

Најбољи радови, уједно и награђени, биће додељени на Свечаној академији која ће се одржати 28. маја на Филозофском факултету у Нишу.

Срећно!