Google Translate

Проглашење победника наградног конкурса Департмана за педагогију

Факултетска дешавања  ::  недеља, 04.12.2022.

У оквиру Недеље департмана за педагогију организован је конкурс за достављање кратког есеја за матуранте на тему „У ЦИПЕЛАМА БРУЦОША – СТРЕПЊЕ И ОЧЕКИВАЊА“. Све пристигле радове, поступком анонимног прегледавања, оцењивала је трочлана комисија у саставу: проф. др Марина Матејевић, проф. др Марија Јовановић и доц. др Драгана Јовановић.

Комисија је донела одлуку да је прво место освојила СОФИЈА ДЕНЧИЋ, ученица четврте године Гимназије у Пироту. Вредне награде које је освојиле победница су: екстерни хард-диск;  ослобађање накнаде за полагање пријемног испита за студијски програм педагогије; ослобађање плаћања накнаде за похађање припремне наставе; књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал.

Друго место је освојио ПАВЛЕ ИВАНОВИЋ, ученик четврте године Гимназије у Крушевцу. Аутору рада припале су следеће награде: ослобађање плаћања накнаде за похађање припремне наставе; књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал.

Због једнаког броја освојених поена, комисија је једногласно донела одлуку да треће место деле СТАША ЂОРЂЕВИЋ, ученица Правно-пословне школе у Нишу, и ОЉА КОСТИЋ, ученица Гимназије у Пироту. За ауторе радова који су освојили треће место обезбеђене су пригодне награде у виду књига у издању Филозофског факултета у Нишу и бредираног материјала.

Доделе награда ће се реализовати у четвртак, 08.12.2022. године  у 12:00 часова у просторији 15д (поред деканата) Филозофског факултета у Нишу.

Департман за педагогију честита свим награђеним учесницима.