Google Translate

Резултати наградног конкурса за есеј на немачком језику за ученике средњих школа

Факултетска дешавања  ::  среда, 09.03.2022.

На наградни конкурс за есеј на немачком језику за ученике средњих школа пристигла су 22 рада. Захваљујемо ученицима и наставницима на исказаном интересовању и на бројним квалитетним радовима.

Комисија у саставу доц. др Маја Антић, доц. др Марина Ђукић Мирзајанц и мср Бранка Огњановић прегледала је радове и донела следећу одлуку о рангирању:

Прву награду освојила је Анастасија Милојић, ученица четвртог разреда Прве нишке гимназије „Стеван Сремац” (екстерни хард-диск, ослобађање плаћања накнаде за полагање пријемног испита за упис на ОАС Немачки језик и књижевност, књиге и брендирани материјал Филозофског факултета у Нишу);

Другу награду освојила је Сара Лазаревић, ученица четвртог разреда Гимназије у Лесковцу (ослобађање плаћања накнаде за полагање пријемног испита за упис на ОАС Немачки језик и књижевност, књиге и брендирани материјал Филозофског факултета у Нишу);

Трећу награду освојиле су Бојана Петковић, ученица другог разреда Гимназије у Крушевцу и Викторија Стојиљковић, ученица четвртог разреда Гимназије „9. мај” у Нишу (књиге и брендирани материјал Филозофског факултета у Нишу).

Комисија такође похваљује радове Кристине Раскоп, ученице трећег разреда Прве нишке гимназије „Стеван Сремац” и Милице Ракић, ученице четвртог разреда Гимназије у Крушевцу.

О термину доделе награда ученици и њихови наставници биће благовремено обавештени путем електронске поште.

Честитамо свим награђенима!