Google Translate

Резултати конкурса "На раскршћу између традиционалне и савремене наставе”

Факултетска дешавања  ::  петак, 10.12.2021.

Департман за педагогију је у оквиру Виртуелних дана педагогије организовао конкурс за кратки есеј за матуранте на тему „НА РАСКРШЋУ ИЗМЕЂУ ТРАДИЦИОНАЛНЕ И САВРЕМЕНЕ НАСТАВЕ”.

На конкурс је пристигло 7 ученичких есеја. Аниномно оцењивање пристиглих есеја реализовала је четворочлана комисија у саставу: проф. др Марина Матејевић, проф. др Бисера Јевтић, проф. др Марија Јовановић и доц. др Драгана Јовановић.

Комисија је једногласно донела одлуку да је најбољи есеј припремио ученик Ђорђе Петровић из Гимназије у Крушевцу. Награда за освојено прво место је екстерни хард диск, ослобађање накнаде за полагање пријемног испита за упис на ОАС педагогије, ослобађање трошкова припремне наставе и брендирани материјал Филозофског факултета.

Друго место припало је ученици Кристини Гагић из Гимназије у Прокупљу, која као награду добија ослобађање трошкова припремне наставе, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал.

Пригодне награде (књиге у издању Филозофског факултета у Нишу и брендирани материјал) обезбеђене су за ученицу Јелену Јовић из Гимназије у Куршумлији, која је на основу процене комисије заузела треће место.

Доделе награда ће се реализовати у четвртак, 23.12.2021. године  у 11 часова у великој сали Филозофоског факултета у Нишу.

Департман за педагогију честита награђеним ученицима и захваљује се свим матурантима на заинтересованости за учешће у нашим конкурсима!