Google Translate

Виртуелни дани отворених врата од 23. до 25. новембра 2021.

Факултетска дешавања  ::  уторак, 16.11.2021.  ::   Прилози

Пријава за виртуелне Дане отворених врата је окончана. Захваљујемо се свима на исказаном интересовању.


Драги будући студенти,

Позивамо вас на виртуелне Дане отворених врата Филозофског факултета у Нишу. Од наших наставника и студената сазнајте све о студијским програмима који вас интересују, као и о припремној настави, пријемном испиту и упису.

Ту смо да одговоримо на сва ваша питања и решимо евентуалне недоумице како бисмо вам помогли да одаберете прави програм и олакшали улазак у академски свет.

Сазнајте све о свим студијским програмима од оних који су већ прошли оно што вас очекује – ваших будућих колега студената. Упамтите – не постоје сувишна питања! Ово је идеална прилика да се у неформалној атмосфери, без треме и страха, информишите о пријемним испитима, предметима, условим студирања, наставницима и сарадницима, (тешким) испитима, ваннаставним активностима, о томе какав је Ниш за живот итд. Уверите се да факултет није баук!

Због тренутне епидемиолошке ситуације, програм ће се реализовати од 23. до 25. новембра преко система за комуникацију на даљину – Google Meet. Имајући у виду техничка ограничења ове платформе, као и што бољу организацију догађаја, потребно је да се пријавите како бисте добили приступне податке за представљање жељеног студијског програма. Имајте у виду да можете да се пријавите и за више студијских програма. Пријаве трају до 22. новембра. Упутства за коришћење Google Meet сервиса добићете путем електронске поште у потврди пријаве, а можете их у сваком тренутку преузети и из листе прилога на дну ове стране.


ВАЖНО: ЛИНКОВИ ЗА ПРИСТУП СЕСИЈАМА биће послати на имејл адресе пријављених кандидата на дан одржавања сесије око 12 сати. За сваки случај, ако се деси да линк не стигне, линкови ће бити доступни на веб-сајту Факултета за сесије које се одржавају тог дана (на овој страни). Сесијама приступате кликом на линк у време заказаног почетка сесије (имајте у виду да у тренутку приступа сесији морате бити улоговани на gmail налог са којег сте се пријавили).


Појединачна представљања студијских програма основних академских студија ће се одржати у посебним сесијама за сваки програм према следећем распореду:

Уторак, 23. новембар
18.00 – Педагогија
18.30 – Социјална политика и социјални рад
19.00 – Србистика (српски језик и књижевност)
19.30 – Комуникологија и новинарство

Среда, 24. новембар
18.00 – Филозофија
18.30 – Француски језик и књижевност
19.00 – Историја
19.30 – Англистика (енглески језик и књижевност)

Четвртак, 25. новембар
18.00 – Немачки језик и књижевност: https://meet.google.com/yaj-oejc-vir
18.30 – Социологија: https://meet.google.com/sin-ahdu-ynq
19.00 – Руски језик и књижевност: https://meet.google.com/tgk-xwbc-rdf
19.30 – Психологија: сесија је попуњена

НАПОМЕНА: Трајање сесија није временски ограничено и трајаће и дуже уколико то буде било потребно. Због тога ће свака сесија бити на посебном линку, тако да можете да се пријавите и добијете информације за више студијских програма. За сва питања и недоумице, пишите нам на