Google Translate

Проглашење победника наградних конкурса у оквиру Виртуелних дана педагогије

Факултетска дешавања  ::  четвртак, 18.02.2021.

У оквиру Виртуелних дана педагогије, Департман за педагогију организовао је два наградна конкурса: конкурс за кратки есеј за матуранте на тему „Изазови образовања у дигиталном окружењу“ и конкурс за матуранте и студенте „Педагогија у слици и речи“.

Аниномно оцењивање свих пристиглих радова у оквиру оба конкурса реализовала је трочлана комисија у саставу: проф. др Јелена Максимовић, доц. др Драгана Јовановић и доц. др Марија Марковић. У наставку следе резултати наградних конкурса:


•     „ИЗАЗОВИ ОБРАЗОВАЊА У ДИГИТАЛНОМ ОКРУЖЕЊУ“

На конкурс је пристигло 11 ученичких радова. Услед једнаког броја освојених поена, комисија је једногласно донела одлуку да прво место деле МИЛИЦА ЏЕЛАТОВИЋ, ученица Средње пољопривредне школе са домом ученика „Рајко Боснић“ из Букова, Неготин, и САРА МАРКОВИЋ, ученица Угоститељско-туристичке школе у Нишу. Вредна награда коју су освојиле победнице је ослобађање накнаде за полагање пријемног испита на Филозофском факултету у Нишу.

Друго место освојио је ДАРКО ПАВЛОВИЋ, ученик Правно-пословне школе у Нишу, треће место ЈОВАНА СТАНКОВИЋ, ученица Техничке школе у Кнажевцу и четврто место АНАСТАСИЈА ЖИВКОВИЋ, ученица Медицинске школе „Др Миленко Хаџић“ у Нишу. За ауторе радова који су освојили друго, треће и четврто место, обезбеђене су пригодне награде, у виду књига у издању Филозофског факултета у Нишу.


•    „ПЕДАГОГИЈА У СЛИЦИ И РЕЧИ“

Комисија је донела одлуку да је најбољи рад који осликава педагогију у слици и речи припремила наша студенткиња друге године Основних академских студија, ПЕТРА ПЕТРОВИЋ. Награда за освојено прво место је екстерни хард диск.

Друго место припало је НАТАЛИЈИ МИЛОЈЕВИЋ, студентињи четврте године Основних академских студија чиме је освојила награду у виду књига у издању Филозофског факултета у Нишу.

Доделе награда ће се реализовати у петак, 26.02.2021. године  у 11 часова у великој сали Филозофоског факултета у Нишу.

Желимо да се захвалимо свим учесницима и да изразимо задовољство због велике заинтересованости матураната за учешће у нашим наградним конкурсима.

Департман за педагогију честита свим награђеним учесницима!