Google Translate

Проглашење победника наградног конкурса за кратки есеј на тему „Изазови образовања у доба короне“

Факултетска дешавања  ::  недеља, 14.06.2020.

У оквиру виртуелне недеље Департмана за педагогију организован је наградни конкурс за кратак есеј на  тему Изазови образовања у доба пандемије.  Током трајања конкурса (06.05.-12.05)  пристигло је чак 16  ученичких радова. 

Све пристигле радове, поступком анонимног прегледавања, оцењивала је трочлана комисија у саставу: проф. др Марија Јовановић, проф. др Јелена Максимовић и доц. др Драгана Јовановић.  Комисија је једногласно донела одлуку да је најбољи есеј написала АЛЕКСАНДРА СТАНОЈЕВИЋ, ученица четвртог разреда Економске школе у Пироту. За освојено прво место на конкурсу победница је освојила вредну награду: ослобађање накнаде за полагање пријемног испита на Филозофском факултету у Нишу. 

Друго место освојила је Марија Здравковић, ученица Медицинске школе „Др Миленко Хаџић“ у Нишу, док треће место деле: Ивана Рајовић, ученица Економске школе у Куршумлији и Миљана Петковић.

За ауторе радова који су освојили друго и треће место, обезбеђене су пригодне награде, у виду књига у издању Филозофског факултета у Нишу.

Желимо да се захвалимо свим учесницима и да изразимо задовољство због велике заинтересованости матураната за учешће у нашем наградном конкурсу.

Департман за педагогију честита свим награђеним ученицима.