Google Translate

Виртуелна недеља Департмана за историју

Најаве  ::  среда, 06.05.2020.  ::   Прилози

Виртуелна недеља Департмана за историју Филозофског факултета у Нишу одржаће се од 11. 5. до 15. 5.2020. године. Позивамо ученике средњих и основних школа, наставнике, студенте и све заинтересоване да учествују у планираним активностима који се налазе у прилогу. 

Програм активности:

11. 5. Историјски извори из различитих епоха – наставници и сарадници Департмана за историју презентоваће занимљиве изворе који сведоче о различитим историјским периодима. Презентација ће се одржати путем платформе Google Meet од 18 сати, пријава на линк https://forms.gle/xEbJGnqbGHkS1F4SA

12. 5. Виртуелне туре историјских музеја – Посетите инстаграм налог Департмана за историју и откријте најпосећеније онлајн туре историјских музеја у Србији и свету. 

13. 5. Ниш у доба Зоне Замфирове – Откријте Ниш након ослобођења од османске власти 1878. године са књижевним освртом на лик Зоне Замфирове. Чекамо вас на блогу Филозофског факултета.  

14. 5. Инфо дан - Департман за историју. Питајте професоре, сараднике и студенте. Све информације о студијама историје, практичној настави, истраживањима. Презентација ће се одржати путем платформе Google Meet од 18 сати, пријава на линк https://forms.gle/Y81Lxq9uwZT1tYVv8

15. 5. Онлајн квиз! Учествујте у онлајн квизу из историје! Одговорите на питања и проверите своје знање из историје путем платформе Kahoot.  Више информација на нашем инстаграм налогу.  

 

НАПОМЕНА:

Молимо све заинтересоване да попуне пријаве за учешће у активностима које ће бити реализоване путем Google Meet апликације, најкасније 3 сата пре почетка активности како би добили приступни код. 

За додатне информације пишите на:

 

Добро дошли! 

 

Прилози