Google Translate

Наградни конкурс Департмана за филозофију за најбољи есеј на тему "Џокер и филозофија"

Најаве  ::  уторак, 04.02.2020.

Филозофски факултет у Нишу и Департман за филозофију организују 4. наградни конкурс за филозофски есеј. Ове године, тема есеја је Џокер и филозофија.

Конкурс је отворен за ученике IV разреда свих средњих школа у Србији.

Пријаве на конкурс (писане есеје са пропратним информацијама: име и презиме ученика, имејл адреса, име професора/ментора, име и место средње школе) треба послати на следећу адресу:

Филозофски факултет, Ћирила и Методија 2, 18000 Ниш, уз назнаку „за кабинет 124“.   

Рок за слање рада је 1. март 2020.

Есеји не би требало да буду дужи од 5 А4 страница (фонт величине 12, проред 1.5).   

Филозофски факултет је за троје првопласираних обезбедио следеће награде:


1. место: ослобађање од трошкова накнаде за полагање пријемног испита и накнаде за припремну наставу за било који департман на Филозофском факултету у Нишу.
2. место: ослобађање од трошкова накнаде за полагање пријемног испита за било који департман на Филозофском факултету у Нишу.
3. место: ослобађање од трошкова накнаде за припремну наставу за било који департман на Филозофском факултету у Нишу.

Кратко образложење теме и онога што се од вас очекује можете погледати овде.

Радове ће читати и рангирати комисија у следећем саставу: др Горан Ружић, др Растислав Динић, мс Анђелија Милић, мс Иван Николић и мс Душан Миленковић.

Срећно!

Филозофски факултет у Нишу и Департман за филозофију организују 4. наградни конкурс за филозофски есеј. Ове године, тема есеја је Џокер и филозофија.Конкурс је отворен за ученике IV разреда свих средњих школа у Србији. Пријаве на конкурс (писане есеје са пропратним информацијама: име и презиме ученика, имејл адреса, име професора/ментора, име и место средње школе) треба послати на следећу адресу: Филозофски факултет, Ћирила и Методија 2, 18000 Ниш, уз назнаку „за кабинет 124“.    Рок за слање рада је 1. март 2020. Есеји не би требало да буду дужи од 5 А4 страница (фонт величине 12, проред 1.5).    Филозофски факултет је за троје првопласираних обезбедио следеће награде: 1. место: ослобађање од трошкова накнаде за полагање пријемног испита и накнаде за припремну наставу за било који департман на Филозофском факултету у Нишу.2. место: ослобађање од трошкова накнаде за полагање пријемног испита за било који департман на Филозофском факултету у Нишу.3. место: ослобађање од трошкова накнаде за припремну наставу за било који департман на Филозофском факултету у Нишу.Кратко образложење теме и онога што се од вас очекује можете погледати овде.Радове ће читати и рангирати комисија у следећем саставу: др Горан Ружић, др Растислав Динић, мс Анђелија Милић, мс Иван Николић и мс Душан Миленковић. Срећно!