Google Translate

Пето НЕЛТА такмичење за ученике основних и средњих школа

Најаве  ::  четвртак, 16.01.2020.

У суботу, 18. 1. 2020, одржаће се 5. НЕЛТА градско такмичење из енглеског језика за ученике 7. разреда основних и 3. разреда средњих школа у организација Удружења наставника енглеског језика из Ниша – НЕЛТА и Филозофског факултета у Нишу. Градско такмичење се организује након одржаног школског такмичења у децембру 2019. 

Градско такмичење је већ прерасло оквире града Ниша, с обзиром на то да на такмичењу учествује преко 120 ученика основних и 50 ученика средњих школа (у основној и специјалној катергорији) из Ниша, Гаџиног Хана, Сврљига, Дољевца, Књажевца и Гњилана. 

Награде за најбоље такмичаре обезбедили су спонзори такмичења – издавачке куће Клет и Логос. 

Награде најбољим такмичарима биће уручене на Савиндан 27. јануара 2020.

У суботу, 18. 1. 2020, одржаће се 5. НЕЛТА градско такмичење из енглеског језика за ученике 7. разреда основних и 3. разреда средњих школа у организација Удружења наставника енглеског језика из Ниша – НЕЛТА и Филозофског факултета у Нишу. Градско такмичење се организује након одржаног школског такмичења у децембру 2019.  Градско такмичење је већ прерасло оквире града Ниша, с обзиром на то да на такмичењу учествује преко 120 ученика основних и 50 ученика средњих школа (у основној и специјалној катергорији) из Ниша, Гаџиног Хана, Сврљига, Дољевца, Књажевца и Гњилана.  Награде за најбоље такмичаре обезбедили су спонзори такмичења – издавачке куће Клет и Логос.  Награде најбољим такмичарима биће уручене на Савиндан 27. јануара 2020.