Google Translate

Курс за учење корејског језика

Најаве  ::  петак, 06.12.2019.  ::   Прилози
На основу споразума о међународној сарадњи склопљеног између Амбасаде Републике Кореје у Републици Србији и Универзитета у Нишу, 
Филозофски факултет у Нишу ће током академске 2019/2020. године организовати курсеве за учење корејског језика.

Курсеве ће водити мср. Kim Eunmin, гостујући професор корејског језика, чији боравак и рад у Нишу финансира Амбасада Републике Кореје у Републици Србији.

Курсеви су намењени заинтересованим студентима Филозофског факултета, као и других факултета Универзитета у Нишу.

За похађање курсева се могу пријавити и други заинтересовани полазници који имају високу стручну спрему и основно знање енглеског језика (ниво Б2).

Курсеви су бесплатни за полазнике и реализоваће се почев од 14. децембра 2019. године.

Настава ће се одржавати у просторијама Филозофског факултета у Нишу (Ћирила и Методија 2, Ниш), у учионици 212, у следећим терминима:

субота, од 12.00 до 13.30 часова и
субота, од 13.45 до 15.15 часова

Заинтересовани полазници се могу пријавити слањем попуњеног пријавног обрасца на адресу:

Пријавни образац налази се у прилогу овог текста:

Рок за слање пријава: 12. 12. 2019. године.

Прилози

На основу споразума о међународној сарадњи склопљеног између Амбасаде Републике Кореје у Републици Србији и Универзитета у Нишу, Филозофски факултет у Нишу ће током академске 2019/2020. године организовати курсеве за учење корејског језика. Курсеве ће водити мср. Kim Eunmin, гостујући професор корејског језика, чији боравак и рад у Нишу финансира Амбасада Републике Кореје у Републици Србији.Курсеви су намењени заинтересованим студентима Филозофског факултета, као и других факултета Универзитета у Нишу. За похађање курсева се могу пријавити и други заинтересовани полазници који имају високу стручну спрему и основно знање енглеског језика (ниво Б2).Курсеви су бесплатни за полазнике и реализоваће се почев од 14. децембра 2019. године. Настава ће се одржавати у просторијама Филозофског факултета у Нишу (Ћирила и Методија 2, Ниш), у учионици 212, у следећим терминима:субота, од 12.00 до 13.30 часова и субота, од 13.45 до 15.15 часоваЗаинтересовани полазници се могу пријавити слањем попуњеног пријавног обрасца на адресу: Пријавни образац налази се у прилогу овог текста:Рок за слање пријава: 12. 12. 2019. године.