Google Translate

Дан отворених врата 3. октобра - Питајте студенте

Најаве  ::  четвртак, 03.10.2019.

Драги будући студенти,

Позивамо вас на први Дан отворених врата Филозофског факултета у Нишу у овој школској години који ће бити организован у четвртак, 3. октобра, од 17 сати.

Програм почиње у амфитеатру 21 у приземљу након чега ће вас наши студенти волонтери спровести до представника жељених департмана.

Сазнајте све о свим студијским програмима од оних који су већ прошли оно што вас очекује - ваших будућих колега студената. Упамтите - не постоје глупа питања! Информишите се о пријемним испитима, предметима, условим студирања, наставницима и сарадницима, (тешким) испитима, ваннаставним активностима, о томе какав је Ниш за живот итд. Уверите се да факултет није баук!

Ту смо да вам помогнемо да разрешите све недоумице, да вам помогнемо да направите прави избор, да вам што више олакшамо припреме за студије.

Добро дошли!

Драги будући студенти, Позивамо вас на први Дан отворених врата Филозофског факултета у Нишу у овој школској години који ће бити организован у четвртак, 3. октобра, од 17 сати. Програм почиње у амфитеатру 21 у приземљу након чега ће вас наши студенти волонтери спровести до представника жељених департмана. Сазнајте све о свим студијским програмима од оних који су већ прошли оно што вас очекује - ваших будућих колега студената. Упамтите - не постоје глупа питања! Информишите се о пријемним испитима, предметима, условим студирања, наставницима и сарадницима, (тешким) испитима, ваннаставним активностима, о томе какав је Ниш за живот итд. Уверите се да факултет није баук! Ту смо да вам помогнемо да разрешите све недоумице, да вам помогнемо да направите прави избор, да вам што више олакшамо припреме за студије. Добро дошли!