Google Translate

Округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: капацитети и планови онлајн издања традиционалних медија

Најаве  ::  уторак, 28.05.2019.

Департман за комуникологију и новинарство Филозофског факултета у Нишу Вас позива на округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: капацитети и планови онлајн издања традиционалних медија у среду, 29. маја  у 14:00 часова (сала 434).

Учествују  главни и одговорни уредници локалних медија Нишавског округа. Ово је трећи округли сто од предвиђена четири које организује Департман за комуникологију и новинарство  до 5. јуна 2019. године и сви  се баве локалним медијима из различитих углова. Тема последњег округлог стола је  Локални медији Нишавског округа: перспективе локалних  медија заснованих на интернету.

Департман за комуникологију и новинарство Филозофског факултета у Нишу Вас позива на округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: капацитети и планови онлајн издања традиционалних медија у среду, 29. маја  у 14:00 часова (сала 434). Учествују  главни и одговорни уредници локалних медија Нишавског округа. Ово је трећи округли сто од предвиђена четири које организује Департман за комуникологију и новинарство  до 5. јуна 2019. године и сви  се баве локалним медијима из различитих углова. Тема последњег округлог стола је  Локални медији Нишавског округа: перспективе локалних  медија заснованих на интернету.