Google Translate

Округли сто на Филозофском: Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: однос локалних медија према јавном интересу

Најаве  ::  уторак, 21.05.2019.

Департман за комуникологију и новинарство Филозофског факултета у Нишу Вас позива на округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: однос локалних медија према јавном интересу у среду, 22. маја  у 12:00 часова (слушаоница 23А).

Учествују  главни и одговорни уредници локалних медија Нишавског округа. Ово је други округли сто од предвиђена четири које организује Департман за комуникологију и новинарство  до 6. јуна 2019. године и сви  се баве локалним медијима из различитих углова. Теме наредна два округла стола биће:  Локални медији Нишавског округа: капацитети и планови за развој онлајн издања и Локални медији Нишавског округа: перспективе локалних  медија заснованих на интернету.

Департман за комуникологију и новинарство Филозофског факултета у Нишу Вас позива на округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: однос локалних медија према јавном интересу у среду, 22. маја  у 12:00 часова (слушаоница 23А).Учествују  главни и одговорни уредници локалних медија Нишавског округа. Ово је други округли сто од предвиђена четири које организује Департман за комуникологију и новинарство  до 6. јуна 2019. године и сви  се баве локалним медијима из различитих углова. Теме наредна два округла стола биће:  Локални медији Нишавског округа: капацитети и планови за развој онлајн издања и Локални медији Нишавског округа: перспективе локалних  медија заснованих на интернету.