Google Translate

Округли сто "Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: економски положај локалних медија" на Филозофском факултету

Најаве  ::  субота, 11.05.2019.  ::   Прилози

Департман за комуникологију и новинарство Филозофског факултета у Нишу Вас позива на округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: економски положај локалних медија у среду, 15. маја  у 12:00 часова (сала 434).

Учествују директори и главни и одговорни уредници локалних медија Нишавског округа. Ово је први у низу од четири округла стола који ће Департман за комуникологију и новинарство организовати од 15. маја до 6. јуна 2019. године и сви ће се бавити локалним медијима из различитих углова  (Локални медији Нишавског округа и јавни интерес; Локални медији Нишавског округа: капацитети и планови за развој онлајн издања и Локални медији Нишавског округа: перспективе локалних онлајн медија).

Прилози

Департман за комуникологију и новинарство Филозофског факултета у Нишу Вас позива на округли сто Локални медији Нишавског округа у дигиталном добу: економски положај локалних медија у среду, 15. маја  у 12:00 часова (сала 434). Учествују директори и главни и одговорни уредници локалних медија Нишавског округа. Ово је први у низу од четири округла стола који ће Департман за комуникологију и новинарство организовати од 15. маја до 6. јуна 2019. године и сви ће се бавити локалним медијима из различитих углова  (Локални медији Нишавског округа и јавни интерес; Локални медији Нишавског округа: капацитети и планови за развој онлајн издања и Локални медији Нишавског округа: перспективе локалних онлајн медија).