Google Translate

Међународни семинар за наставнике и студенте руског језика и књижевности "Компетенције професионалног развоја у образовању"

Семинари  ::  понедељак, 02.09.2019.  ::   Прилози
Датум одржавања
четвртак, 24 октобар 2019
Датум почетка
четвртак, 24 октобар 2019
Котизација
Не
Износ котизације
-
Контакт адреса електронске поште

Департман за руски језик и књижевност у сарадњи са руским организацијама за међународну и културну сарадњу Россотрудничество и Руски дом у Београду и ове године ће организовати семинар за наставнике руског језика „Међународни практикум Компетенције професионалног развоја у образовању“, који ће се одржати 24. и 25. октобра 2019. године на Филозофском факултету у Нишу, према програму у прилогу. 

Заинтересовани наставници и студенти руског језика и књижевности могу да се пријаве слањем попуњеног формулара, који се такође налази у прилогу, на мејл до 17. 9. 2019.године

Поред овог семинара одржаће се и вебинар, за који је потребно да се пријавите до 5. 9. 2019. године, путем следећег линка: https://forms.gle/NVTZTAu3FK5fGhpE8 

Семинар и вебинар су бесплатни, за све учеснике предвиђена је додела сертификата о усавршавању, а заинтересовани наставници, професори и студенти руског језика и књижевности могу да се пријаве на обе активности или на једну по избору.