Google Translate

Одлука о организацији одложених и редовних испитних рокова у школској 2019/2020. години

Одлуке и обавештења  ::  уторак, 05.05.2020.

Наставно-научно веће Филозофског факултета у Нишу, на седници одржаној 4. маја 2020. године, донело је одлуку о организацији испитних рокова који су одложени због ванредног стања и редовних испитних рокова у школској 2019/2020. години.

Настава у пролећном семестру се за студенте свих нивоа студија завршава 16. маја 2020. године.

Предстојећи испитни рокови одржаће се у терминима наведеним у табели на страни https://studenti.filfak.ni.ac.rs/ispiti/prijava.

За сваки испитни рок наведени су датуми за пријављивање испита, као и рата школарине која треба да буде исплаћена да би била могућа пријава испита за одређени испитни рок (за самофинансирајуће студенте).

За мартовски апсолвентски испитни рок испити су пријављени у марту и овај испитни рок ће бити реализован на основу тих пријава.

Пријављивање испита се врши искључиво преко система е-ИНДЕКС.

Евентуалне проблеме у поступку пријављивања испита преко система е-ИНДЕКС студенти треба да пријаве мејлом на адресу . У мејлу треба навести име и презиме, број индекса, студијски програм, предмете из којих студент жели да пријави испите и опис проблема приликом покушаја пријаве испита преко система е-индекс.

Студенти основних студија уписани до 2005. године и студенти мастер и докторских студија уписани до 2015/2016. године, који немају отворене налоге и који плаћају пријаву испита, пријаве за своје испите слаће електронском поштом на адресу Службе за наставу и студентска питања (). У мејлу који треба да наслове „Пријава испита за (навести који) испитни рок“, треба да напишу: име и презиме, број индекса, студијски програм, предмете из којих пријављују испите. Уз мејл, као прилог, ови студенти шаљу скенирану / сликану уплатницу о извршеној уплати накнаде за пријаву испита.

Студенти и запослени ће на Факултет моћи да уђу искључиво са заштитном маском и рукавицама које морају носити све време боравка на Факултету. Такође је потребно водити рачуна о свим осталим мерама заштите као што је поштовање препорука у вези са међусобним физичким растојањем. Молимо све студенте и запослене да, уколико су имали или имају неке од симптома респираторних инфекција, избегну долазак на Факултет и обавезно се јаве одговарајућој здравственој установи.

Измењене термине испитних рокова и термине пријава испита условљених ванредним стањем можете погледати на страни https://studenti.filfak.ni.ac.rs/ispiti/prijava